Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSБитовата престъпност беше особен акцент на по-малкия креслив

...
Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSБитовата престъпност беше особен акцент на по-малкия креслив
Коментари Харесай

Велислава Кръстева, ДПС: Това управление се провали и с битовата престъпност

Редактор: 

e-mail: 

Кадър NOVA NEWS

Битовата престъпност беше необикновен акцент на по-малкия писклив сътрудник на ръководството на тази коалиция, която сега ръководи, обаче единствено в предизборната им акция. И това е една от сферите на  политиките, в която това ръководство също се провали, тъй като битката с битовата престъпност значи дейно правосъдие, съгласуваност сред Министерство на вътрешните работи, съд, прокуратура и всички институции, и несъмнено, тактика на страната на изпълнителната власт във връзка с предварителната защита за тази престъпност. 

Това сподели Велислава Кръстева от Движение за права и свободи в " Пресечна точка " по NOVA NEWS.

По този въпрос, тъкмо вие като парламентарна мощ, какво направихте? Ами, колкото и да не ни е прелестно, ние сме в съпротива и като съпротива ние имаме отговорност пред нашите гласоподаватели, да отчитаме грешките, които прави изпълнителната власт с сходен жанр проблеми. Защото казусът е сериозен. Проблемът е обществен и народен, тъй като се касае за качеството на живот в дребните обитаеми места, само че този проблем визира въпросът с образованието, въпросът с интеграцията. И схваща, се въпросът с правораздаването, само че би трябвало да се упорства това да не бъдат единствено предизборни лозунги. А това да бъде неизменима част от програмата на идващото ръководство, добави Велислава Кръстева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР